Τρόποι αποστολής


Για αποστολές εντός Αττικής έως 10 κιλά συνεργαζόμαστε με την SPEED COURIERS για παραδόσεις επόμενης ημέρας αλλά και ίδιας ημέρας. Η SPEED COURIERS διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης το οποίο εγγυάται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των αποστολών σας.

Το κόστος της αποστολής και της αντικαταβολής για αντικείμενα έως 2 κιλά είναι στα 6 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,20 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε ανίχνευση της παραγγελίας σας αν έχετε τον αριθμό voucher σε αυτή τη διεύθυνση http://www.speedcouriers.gr/voucher.php


Για αποστολές εντός Αττικής αλλά κυρίως για εκτός Αττικής έως 10 κιλά συνεργαζόμαστε με την ACS COURIER για παραδόσεις επόμενης ημέρας. Η ACS COURIER διαθέτει ένα πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης το οποίο εγγυάται την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των αποστολών σας.

Το κόστος της αποστολής και της αντικαταβολής για αντικείμενα έως 2 κιλά είναι στα 9 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,20 ευρώ. Μπορείτε να κάνετε ανίχνευση της παραγγελίας σας αν έχετε τον αριθμό voucher σε αυτή τη διεύθυνση https://www.acscourier.net/el/web/greece/ track-and-trace1 Αν κάποιο δέμα υπερβαίνει τα 10 κιλά ή ο όγκος του είναι μεγάλος τότε χρησιμοποιούμε πρακτορείο ανάλογα με την περιοχή του παραλήπτη.

Παραλαβή από το κατάστημα

Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας Λεχουρίτη 2, Περιστέρι 12132 για να παραλάβετε..

Οι ώρες λειτουργίας για παραλαβή είναι:
Δευ-Παρ: 8:00 -16:00
Σαβ: 8:00 - 15:00