Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία GasCorner με σταθερή παρουσία στην Ελληνική αγορά προσφέρει ποιοτικά προϊόντα κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς φέρουν τη σήμανση CE.

Με αίσθημα ευθύνης και με τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, η εταιρία μας επιλέγει να προωθεί προϊόντα κατασκευασμένα από Ελληνικές βιοτεχνίες με μεγάλη εμπειρία και παράδοση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η πολυετής ενασχόληση μας με τα είδη υγραερίου μας καθιστά ανταγωνιστικούς διότι η εμπορική μας δραστηριότητα διεξάγεται με έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες, με τον μέγιστο επαγγελματισμό, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα ή την εξυπηρέτηση.

Έχουμε επιλέξει για εσάς μία γκάμα με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα υγραερίου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Φροντίζουμε να ικανοποιούμε πλήρως όλες σας τις ανάγκες με την υψηλή ποιότητα των ειδών αερίου που προσφέρουμε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Στο e-shop του GasCorner θα βρείτε είδη υγραερίου επαγγελματικού τύπου, αλλά και συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης.

Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ταιριάζει είτε στην επιχείρησή σας είτε στο σπίτι σας και την προσωπικότητά σας. Εάν αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε δυσκολία, εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε μέσω τηλεφώνου ή email, και μέσω μιας συζήτησης πρόσωπο με πρόσωπο στο κατάστημά μας στο Περιστέρι.

Με εκτίμηση,
GasCorner Team